Naturgas Viborg

Vi har stor erfaring med installation af naturgas Viborg og kan vejlede dig omkring valg af kedel samt de muligheder du har for opsætning og placering. Vi har et godt kendskab til alle gængse mærker på markedet og kan derfor tilbyde en velkvalificeret rådgivning.

Vi bestræber os på at give dig den bedste løsning både energimæssigt og håndværksmæssigt.

Vi er tilmeldt Gasmesterordningen, som garanterer dig, at vi som Gasmester:

  • giver gennemskuelige tilbud
  • overholder tidsfrister
  • monterer naturgasinstallationen efter loven og HMN Gassalgs særlige anbefalinger
  • giver grundig instruktion i brugen af installationen
  • yder mindst 2 års garanti
  • tilbyder service efter garantiperiodens udløb
  • er tilknyttet et ankenævn og en garantiordning

Læs mere på www.gasmester.dk

Naturgas Viborg

Vi har indgået et samarbejde med HMN Naturgas og dette samarbejde betyder, at vi skal levere et ordentlig håndværk og sørge for løbende efteruddannelse af vores montører.

Vi er ligeledes tilknyttet HMN Naturgas’ serviceordning. Det betyder at vi samarbejder med HMN Naturgas om at udføre service på gaskedler inden for HMN Naturgas’ område.

Naturgas Viborg

Du kan altid få et tilbud på en serviceaftale med Fly Larsen VVS – ring til os.

En serviceaftale indeholder:

Udkaldsordning. Du får hurtig hjælp, hvis gaskedlen går i stå. I perioden 1. oktober til 30. april kan du forvente hjælp inden for normalt to timer mellem klokken 7.30 og 22, hvis du ringer senest kl. 19.30. Ringer du efter kl. 19.30 bliver problemet forsøgt afhjulpet pr. telefon med et opfølgende besøg dagen efter.
Om sommeren kommer vi inden for normal arbejdstid.

Sikker gaskedel. Du får med faste intervaller udført hovedeftersyn på din gaskedel. Her sikrer vi at kedlen lever op til de forskellige sikkerhedskrav.

God fyringsøkonomi. Vi indregulerer kedlen efter fabrikantens anvisninger – det sikrer at du får det optimale ud af naturgassen og en driftssikker gaskedel. Det sparer på økonomien og CO2-udslippet.

Naturgas Viborg