Varmepumpe i Viborg

Få en ny varmepumpe

Fly Larsen VVS er et VE-godkendt firma, som leverer og monterer din varmepumpe i Viborg, Silkeborg og resten af Midtjylland. Vi klarer både luft-til-luft, luft-til-vand og som jordvarme..

Varmepumpe som, “luft-til-vand”, udnytter varmen i luften udenfor til at producere både varme og varmt vand til boligen. Det består af 2 dele en enhed ude og en inde. Udendørsenheden trækker luft ind, mens enheden indendørs oftest er bygget sammen med en varmtvandsbeholder. Anlæggene findes i forskellige størrelse afhængig af husets størrelse og antal beboere.

Varmepumpe som jordvarme er mere pladskrævende. Udedelen er slanger som graves ned i jorden og varmen fra jorden overføres til varmepumpen med integreret varmtvandsbeholder indendørs. Jordvarme er et godt alternativ hvis man har gulvvarme i det meste af huset.

aroTHERM kølemiddel split og uniTOWER

Split luft til vand varmepumpe til ethvert behov med alt i 1 unit
Nu er det ikke svært at blive overbevist: Der er kun fordele ved at anvende de naturlige energiressourcer til opvarmning via en varmepumpe. aroTHERM kølemiddel split er den fleksible og optimale varmeløsning for nybyg og renovering, og du er garanteret en lav varmeregning, idet solens stråler leverer op til 75% af energien til varmepumpen – helt gratis.

uniTOWER er den perfekte makker til aroTHERM split varmepumpen. uniTOWER er en enestående og flot unit med indbygget varmtvandsbeholder på 190 liter og integrerede hydrauliske komponenter, elpatron til back-up for varme og varmt vand, trykekspansionsbeholder på 15 liter og cirkulationspumpe. I fællesskab kan varmepumpen og uniTOWER levere en effektiv drift, selv når udetemperaturen er helt nede på -20° C.
Det kan bl.a. lade sig gøre, da kølemiddelrørene, der forbinder udendørs- og indendørsenheden er præisolerede og fyldt med frostfri kølemiddel. Det er også muligt, at aktivere kølefunktionen, så boligen kan køles på de varme dage. Denne funktion er tilbehør, som kan integreres i varmepumpen. Desuden er varmepumpen forberedt for Smart Grid, hvilket du kan drage fordel af ved variable elpriser.

Varmepumpen kan placeres diskret ved husmuren og helt op til 25 meter fra boligen – også tæt på skel. Uanset hvor den placeres, er den ikke til gene for omgivelserne, da varmepumpen har et utroligt lavt lydniveau. Ved en afstand målt 3 meter fra varmepumpen vil lydniveauet være ned til 47 dB(A).
I lydreduceret drift er den nærmest lydløs med værdier målt helt ned under 35 dB(A).

Grøn energi i et snuptag

 • 3, 5, 7, 10 og 12 kW output ved A-7W35
 • Effektiv drift ned til -20° C
 • SCOP op til 4,77
 • Påfyldt kølemiddel op til 15 meter mellem ude- og indedel – mulighed for op til 25 meter
 • Frekvensstyret kompressor
 • 6 kW elpatron til back-up for varme og varmt vand aroTHERM split 3, 5 og 7 kW
 • 9 kW elpatron til back-up for varme og varmt vand aroTHERM split 10 og 12 kW
 • Trykekspansionsbeholder på 15 liter
 • Integreret 190 liter varmtvandsbeholder
 • Mulighed for App styring via internetkommunikationsmodulet VR 920
 • Nem og hurtig installation
 • Lavt lydniveau
 • Højeste produktkvalitet med lang levetid (Produceret og udviklet af Vaillant i Europa)
 • Energimærke A++ (A+++ til D)

Vil du vide mere om varmepumper?

Ring til Fly Larsen VVS på telefon 86 60 10 88 og hør mere om hvilken type varmepumpe der kan dække dit behov og få et uforpligtende tilbud på installationen.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her.

Tilskud til ny varmepumpe

Du kan få tilskud til udskiftning af oliefyr, naturgasfyr og biobrændsels kedler. Tilskuddet
søges på www.sparenergi.dk/tilskud, der gives tilskud efter først til mølle-princippet. Når
puljen er tom, kan der først søges igen når en ny pulje åbner.
Det er dit hus størrelse, som bestemmer størrelsen af tilskuddet se nedenstående.

Varmepumpe areal pris

Tilskuddet kan opnås, hvis varmepumpen :

Erstatter dit oliefyr, gasfyr, biomassefyr eller din elvarme.
Varmepumpen installeres i en helårsbolig.
Varmepumpen skal være energimærket A++ eller A+++ ved 55 °C.
Varmepumpen skal producere til rumopvarmning og varmt brugsvand
Varmepumpen skal installeres af en VE-godkendt virksomhed (gælder fra. 1. april 2021).

Du kan dog ikke få tilskud til varmepumpen, hvis der er fjernvarme i dit område eller truffet beslutning om at udlægge området til fjernvarme.
Det er vigtigt, at du har fået et tilsagn om tilskud, inden du bestiller varmepumpen. Er varmepumpen bestilt eller installeret, kan du ikke få tilskud. Håndværkerfradrag til luft til vand-varmepumper
Hvis du ikke kan få tilskud til din nye luft til vand-varmepumpe, har du mulighed for at benytte håndværkerfradraget og trække arbejdslønnen til installationen fra i skat.
En familie med to voksne kan få op til 25.000 kr. i fradrag for arbejdsløn i 2020.

Reduktion af elafgiften:

Med en luft til vand-varmepumpe til opvarmning af din helårsbolig eller dit sommerhus, kan du få reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der overstiger 4.000 kWh pr. år. Det betyder, at du i 2020 sparer 0,682 kr. for hver kWh, du bruger herudover.