Badeværelser

Professionel VVS-hjælp

Renovering af badeværelset

Har du et gammelt, slidt badeværelse, der trænger til en kærlig hånd? Overvejer du en større renovering for at få det opdateret og gjort tidssvarende og brugervenligt igen? Så kan det være en rigtig god idé at få professionel hjælp fra en VVS-installatør med solid erfaring indenfor badeværelsesrenovering. Hos Fly Larsen VVS står vi klar til at hjælpe 

Når badeværelset skal renoveres, er der nemlig en lang række overvejelser i forbindelse med valg af materialer, indretning og installation af diverse badtekniske produkter. Her kan vi som VVS’er guide dig godt på vej med sin ekspertise og mangeårige erfaring med netop badeværelsesprojekter i alle størrelser. 

Professionel VVS-service

Fordele ved en professionel VVS-installatør

Her hos Fly Larsen VVS kender vi de bedste og mest driftssikre løsninger, når det handler om rørføring, sanitet og armaturer. Vi kan rådgive om placering, funktionalitet og de nyeste trends og tendenser, så du får det optimale badeværelse med en god arbejdsgang. 

Derudover kan vi også varetage kontakten til andre relevante håndværkere som murer, elektriker og tømrer. På den måde skal du ikke selv koordinere de mange forskellige faggrupper, men har én samlet ansvarlig for hele projektet. 

Ved at lade en professionel VVS-virksomhed stå for det badtekniske arbejde og installationer, er du desuden sikret et højt håndværksmæssigt niveau. En anerkendt VVS-installatør leverer kvalitet, har den nødvendige uddannelse og de rigtige autorisationer og certificeringer. 

Effektiv og lydsvag opvarmning

Selve renoveringsprocessen

Selve renoveringsprocessen vil typisk indeholde følgende trin: 

Grundig planlægning: Placering af installationer og genstande, materialevalg, indkøb, tidsplan etc.

Badeværelset ryddes og byggepladsen etableres. Gulv, vægge og installationer nedrives.

Nye rørføringer til vand, varme og afløb monteres og tilsluttes.

El, ventilation samt eventuel gulvvarme monteres.

Fliser opsættes på gulv og vægge. Sanitet og armaturer monteres.

Slutkontrol og gennemgang af badeværelset sammen med kunden.

Badeværelsesrenovering

Gode råd inden opstart

Når du skal have renoveret badeværelset, er det vigtigt at vælge det helt rigtige VVS-firma. Hos Fly Larsen VVS har vi mere end 30 års erfaring med badeværelsesrenoveringer. Vores VVS-montører er uddannede eksperter, som kan rådgive om alt fra indretning til valg af sanitet og armaturer. Vi står for hele processen fra start til slut og koordinerer gerne de øvrige håndværkere, så du kun har én kontaktperson. 

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle detaljer, men til en fair pris uden overraskelser. Har du brug for idéer og inspiration, hjælper vi gerne med det. Vi viser også gerne referencer fra tidligere projekter, så du kan danne dig et indtryk af vores håndværk. 

Som medlem af TEKNIQ Kvalitet er vi registreret installatørvirksomhed, hvilket er din sikkerhed for, at vi lever op til alle krav om uddannelse, kvalitet og erfaring.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til din badeværelsesrenovering i Viborg, står Fly Larsen VVS klar med mange års erfaring. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.