Naturgas

Naturgasinstallation

Naturgas og gaskedler – en grønnere varmeløsning

Hos Fly Larsen har vi stor erfaring med installation af naturgas og gaskedler og kan vejlede dig omkring valg af kedel samt de muligheder du har for opsætning og placering. Vi har et godt kendskab til alle gængse mærker på markedet og kan derfor tilbyde en velkvalificeret rådgivning. Vi bestræber os på at give dig den bedste løsning både energimæssigt og håndværksmæssigt. 

Vi har indgået et samarbejde med Norlys og dette samarbejde betyder, at vi skal levere et ordentlig håndværk og sørge for løbende efteruddannelse af vores montører. Vi er ligeledes tilknyttet Norlys´s serviceordning. Det betyder at vi samarbejder med Norlys om at udføre service på gaskedler. 

Miljøvenlige, Effektive, Sikre

Fordele ved gaskedler

Der er flere fordele ved at vælge en gaskedel. For det første er naturgas en mere miljøvenlig varmekilde end f.eks. olie og kul, da der udledes 20-30% mindre CO2 fra naturgas ved forbrænding.  I dag er der mere biogas i naturgassen, hvorved CO2 udslippet reduceres yderlig. For det andet opnår moderne kondenserende gaskedler en meget høj effektivitet på over 95% ved at udnytte varmen fra røggasserne. Det resulterer i lave varmeomkostninger for forbrugeren. For det tredje er forsyningssikkerheden af naturgas i Danmark god, da vi har et veludbygget distributionsnet med forbindelser til udlandet.  

Gaskedel Installation og Service

Installation og service aftale

Når man installerer en ny gaskedel i sit hjem, er det utrolig vigtigt at bruge en autoriseret VVS-installatør. Vi har de nødvendige certificeringer. Det er ikke lovligt selv at installere en gaskedel. 

Udover at vælge fagmanden til opgaven, anbefaler vi også, at man få udført et service på gaskedlen hvert 2. år. Når kedlen gennemgår professionelt eftersyn med tjek af sikkerhedsfunktioner, tæthedsprøvning af gasinstallationen og justeringer af forbrændingen, sikrer det optimal drift og lang levetid.  Ofte indgår reservedels-dækning også, så man undgår dyre, akutte reparationer. Med den rette service kan en kondenserende gaskedel holde i mange år.   

En serviceaftale indeholder: 

Udkaldsordning. Du får hurtig hjælp, hvis gaskedlen går i stå. I perioden 1. oktober til 30. april kan du forvente hjælp inden for normalt to timer mellem klokken 7.30 og 22, hvis du ringer senest kl. 19.30. Ringer du efter kl. 19.30 bliver problemet forsøgt afhjulpet pr. telefon med et opfølgende besøg dagen efter. 

Om sommeren kommer vi inden for normal arbejdstid. 

Vores gasvagtnr er 89808330. 

Sikker gaskedel

Du får med faste intervaller udført hovedeftersyn på din gaskedel. Her sikrer vi at kedlen lever op til de forskellige sikkerhedskrav.

God fyringsøkonomi

Vi indregulerer kedlen efter fabrikantens anvisninger – det sikrer at du får det optimale ud af naturgassen og en driftssikker gaskedel. Det sparer på økonomien og CO2-udslippet.

Gasfyr ecoTEC plus

Effektivt og topmoderne Vaillant ecoTEC plus gasfyr med stor besparelse, maksimal varmekomfort og utroligt lavt forbrug af gas og strøm

Effektiv og elegant

Vaillant ecoTEC plus

Vaillants gasfyr er nogle af Danmarks mest solgte – og også nogle af markedets mest effektive væghængte gasfyr med 4 års garanti. ecoTEC plus gasfyret er det perfekte valg i din bolig ved såvel nybygning som udskiftning, og du opnår den bedste komfort og økonomi – også ved produktion af varmt vand. Installation, betjening og servicering af gasfyret er naturligvis let og enkel. 

Gasfyret er udstyret med en forbrændingsteknik, der tilpasser kedlens ydelse efter familiens og husets varmebehov, således at naturgassen altid udnyttes maksimalt, og den rustfri varmeveksler garanterer en sikker og effektiv drift i mange år. 

Med et ecoTEC plus gasfyr i dit hjem får du tilmed en flot installation i et tidløst design – ikke mindst i kombination med den designtilpassede varmtvandsbeholder på 75 liter, i kompakte mål, som passer ind overalt. 

ecoTEC plus er nem og enkel at betjene med den intelligente og brugervenlige vejrkompensering multiMATIC VRC 700/700f. Styringen er med dansk tekst, og kan monteres i kedelfronten eller på væggen og kan anvendes som fjernbetjening og kombineret vejrkompensering / rumtermostat 

Lavt lydniveau

Aqua-Power-Plus

Op til A+ (A+++ til G)

(Aqua-Kondens-System)

Varmeveksler i rustfri stål

Ved brugsvandsdrift ydes 16,0 eller 24,0 kW via

Energimærke: A (A+++ til D) – System Energimærke

Kompakte mål: H: 720 x B: 440 x D: 338

Ydelsesstørrelser: 3,1 – 15,2 / 3,9 – 21,6 kW

Modulationsområde: Fra 16/18 til 100 %

Årlig energieffektivitet ved opvarmning op til 94 %

ELGA – elektronisk optimering af gas-luftjustering = større driftsikkerhed og bedre økonomi

Designtilpasset varmtvandsbeholder VIH Q 75 B med energimærke B (A+ til F)

Udnyttelse af kondensationsteknikken også under beholderopvarmning

Optimal drift med Comfort Safe Sikring

Fleksibelt tilslutningskoncept

Brugervenlig styring med dansk tekst

4 års garanti såfremt serviceinterval overholdes

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker mere information om gaskedler, priser eller installation og service, er du velkommen til at kontakte os.